user_mobilelogo

Kαλώς ήλθατε...

Αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Νίκαιας. Σκοπός της παρούσας ιστοσελίδας είναι η διάδοση του Λόγου Του Θεού, ώστε κάθε άνθρωπος να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα και να τον δεχτεί στην ζωή του. Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να μάθετε τι πιστεύουμε, τον τρόπο λειτουργίας μας καθώς και άλλα πολλά σχετικά με την εκκλησία. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!!!

whatwebelieve

Πιστεύουμε

Τι πιστεύει η εκκλησία μας

View more

Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής, είναι ένα δόγμα ανεγνωρισμένο από το Κράτος και σαν εκκλησία λειτουργεί με άδεια του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ourmission

H Αποστολή μας

Η αποστολή και η προσμονή μας

View more

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς·

cross

  Αγαπητέ επισκέπτη διαβάζοντας αυτά τα λόγια, δεν ξέρουμε αν ήρθες για πρώτη φορά σε αυτή τη σελίδα ή αν μας έχεις ήδη γνωρίσει. Ένα όμως ξέρουμε: ότι ο Χριστός σε αγαπά. Και μάλιστα αγαπά περισσότερο τον αμαρτωλό, τον ταλαιπωρημένο, τον άρρωστο άνθρωπο. Αυτός έχει και την ανάγκη για θεραπεία. Αν κι εσύ αισθάνεσαι ασθενής στη ψυχή ή στο σώμα μην αργείς έλα στο Χριστό. Μάλιστα ο Θεός μας αγάπησε τόσο ώστε έδωσε τον μόνο Του Υιό για να μην χαθούμε αλλά να έχουμε ζωή αιώνιο (Ιωάννης γ' 16). Αυτή είναι και η υπόσχεση Του, Αν πιστέψεις σε αυτόν θα έρθει να κατοικήσει μέσα σου και θα μπορείς και εσύ πλεόν σαν παιδί Του να λάβεις μέρος στην Ουράνια Βασιλεία.
 Πόσο θα μπορούσες να πληρώσεις για να λάβεις όλα αυτά; Κι όμως ο Χριστός μας τα χορηγεί δωρεάν. Το μόνο που ζητά είναι η καρδιά σου. Μία γη αγαθή για να καρποφορήσει ο Λόγος Του. 
«Αληθώς, αληθώς σας λέγω ότι ο ακούων τον λόγον μου και πιστεύων εις τον πέμψαντά με έχει ζωήν αιώνιον, και εις κρίσιν δεν έρχεται, αλλά μετέβη εκ του θανάτου εις την ζωήν» Ιωαν. 05:24

Το σίγουρο είναι ότι ζούμε σε καιρούς πονηρούς και έσχατους. Σύντομα θα ακουστεί η φωνή Του Κυρίου στο μεσουράνημα και θα καλέσει όλους τους πιστούς για να ζήσουν αιώνια κοντά Του εκεί όπου δεν υπάρχει πόνος, δάκρυ, στεναχώρια. Θές να βρίσκεσαι κι εσύ εκεί; Η απόφαση δική σου.

 

Τι θα βρείτε στο nikaia-church.gr?

  • Κηρύγματα Ευαγγελίου - Παρακολουθήστε on-demand συναθροίσεις της εκκλησίας μας. Μηνύματα από διάφορους ομιλητές.
  • Ζωντανές συνδέσεις με την εκκλησία - Δείτε σε απευθείας μετάδοση κηρύγματα απο την εκκλησία.
  • Χριστιανικά άρθρα - Διαβάστε διάφορα άρθρα, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.
  • Ομολογίες - Χριστιανικές μαρτυρίες - Διαβάστε πώς διάφοροι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν την ζωή τους στο Χριστό και τον ακολούθησαν.
  • Χριστιανική βιβλιοθήκη - Λεξικό, οδηγός μελέτης Αγίας Γραφής. Επεξήγηση συμβολισμών, μονάδες μέτρησης κ.α.
  • Επικοινωνία - Μιλήστε μαζί μας για όποιο θέμα σας απασχολεί. Στείλτε μας το αίτημά σας για προσευχή.

Mάθετε για εμάς

Πολλές εκκλησίες υπάρχουν στις μέρες μας. Ποια κατέχει την αλήθεια; Γιατί χριστιανισμός; Γιατί να πιστέψω στο Λόγο Του Θεού; Τι σχέδιο έχει γι' εμένα; Αν έχετε απορίες σας προσκαλούμε να διαβάσετε παρακάτω...

alithini

H αληθινή Εκκλησία

Ποια θρησκεία σώζει;

View more
sxediotheou

Tο σχέδιο του Θεού

Το σχέδιο του Θεού για τον άνθρωπο

View more

Eπικοινωνήστε μαζί μας

Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Νίκαιας, Αδραμυττίου 53, Νίκαια Αττικής, Ελλάδα.

210 4915393 & 210 4922371